Blog
Temps llibre
Qui som
Activitats
On som
Galeria
Temps Llibre neix amb l’objectiu de ser una llibreria moderna i polivalent, un lloc de trobada, d’intercanvi d’idees, de connexió entre lectors, d’elaboració de projectes, on es desenvolupin tota mena d’activitats culturals.

A Temps Llibre podeu trobar tot tipus de llibres: narrativa, biografies, història, ciències, butxaca, poesia, cinema, teatre, clàssics, cuina, etc. i una zona específica destinada a la literatura infantil i juvenil.

Trobareu les últimes novetats però també llibres que considerem molt recomanables tot i que ja no siguin novetat i per tant difícils de trobar a les llibreries tradicionals.

Dediquem tot el nostre espai al llibre en format paper, però com sabem que el més important és llegir, també tenim una zona ebook, amb accés a una plataforma web pròpia de descàrrega de llibres en format ebook, així com connexió WIFI perquè puguis accedir a internet.

No hi haurà cap excusa per no llegir, per no comprar, per no regalar llibres: a la planta altell trobareu una secció Outlet, amb llibres nous descatalogats de tot tipus de matèries, amb preus molt atractius, a partir de 1 euro.

Ens agraden els llibres, tots el llibres, també els llibres vells; qualsevol autor o títol antic que vulguis trobar o recuperar, nosaltres te’l podem portar de manera econòmica i ràpida; no dubtis a consultar-nos.

Si el que realment et ve de gust és estar envoltat de llibres o simplement desconnectar, tenim una zona on pots seure mentre fulleges un llibre i prens un cafè o un te amb nosaltres, hi estàs convidat.

I tot això és només el que es veu a primera vista...