Blog
Temps llibre
Qui som
Activitats
On som
Galeria
La lectura es un acte íntim, personal, una conversa silenciosa, però, atenció, també és una de les experiències més intenses per compartir amb altres persones, i per això volem fer en grup tot tipus d’activitats relacionades:

Club de lectors temàtics, per gèneres (novel·la negra, històrica, poesia, etc.) per compartir amb altres persones el plaer de la lectura el debat i la conversa.

Tallers d’escriptura per posar en pràctica les nostres habilitats, treure l’escriptor que tots tenim dins i, potser, escriure una bona novel·la (millor encara si es una trilogia per això del màrqueting).

Tallers de lectures infantils, per trams d’edat, on els nois aprenguin a estimar els llibres; si ho aconseguim, de ben segur, els ajudarem a créixer i configurar-se com a persones.

Cinefòrum on compartirem literatura i cinema, una combinació que ens permetrà gaudir per partida doble de la literatura i de la seva translació a la pantalla.

Presentacions de llibres, taules rodones, lectures de poemes, on compartirem temps i espai amb els autors per conèixer de primera ma els aspectes més desconeguts de la seva obra i personalitat.

Targeta de punts que acumularàs cada vegada que compris i podràs bescanviar directament en descomptes.

Butlletí de novetats i recomanacions que si vols podràs rebre a través de la xarxa i així conèixer abans que ningú el que es publicarà el mes següent, així com les nostres recomanacions personals, aquelles petites (o grans) joies que potser han passat desapercebudes i mereixen tenir una segona oportunitat

I ara, si pots, troba una excusa per no venir...